Teaching

Ik geef al sinds zo'n 6 jaar les aan allerlei verschillende leeftijden en niveaus. Naast dat ik lesgeven heel erg leuk vind, voelt het bijna als een muzikanten-plicht; het doorgeven van mijn oneindige passie voor het allermooiste wat er is: MUZIEK!

Wat kun je van mij leren?
- Als je een beginner bent, kunnen we natuurlijk de basisonderwerpen behandelen zoals zangtechniek & sound, tekst interpretatie, repertoire uitbreiding en nog veel meer.
- Mocht je al wat verder zijn, dan kunnen we de wat meer 'gevorderde' gebieden opzoeken zoals compositie, improvisatie, gehoortraining, microfoontechniek en stage-presence. 
- Voor degenen die zelf al optreden en nog een stapje verder willen, kunnen we hele lessen besteden aan loop-stations en vocal-effects, aangezien ik daar mijn master-thesis over geschreven heb.
- Daarnaast kun je ook bij mij terecht voor muziektheorie (bijvoorbeeld ter voorbereiding voor een aanmelding aan een conservatorium), en pianoles voor zangers om jezelf beter te leren begeleiden. 

MAAR! Het aller ALLERbelangrijkste, is dat je muziek - in welke vorm en op welk niveau dan ook - nóg leuker gaat vinden door de tools die ik je kan aanreiken. Zie het zo: ik leer je de grammatica, de spreekwoorden, de intonatie en de cultuur van deze nieuwe taal, zodat jij jou prachtige verhaal beter zal kunnen verwoorden.

Stuur me gerust een berichtje als je interesse of vragen hebt :)

*** Lessons in English are obviously possible! ***


Voor privélessen vraag ik een uurprijs van €30,- en voor een proefles €15,-.